52x45 Porge karşı Klasse

YagmursuzGun

Yeni Üye
Yeni bir fare altlığı satın almayı planlıyorum. Porge ile Klasse arasında kararsız kaldım. Porge'nin tasarımları daha çekici geliyor bana. Her iki markanın da e-spor sürümleri mevcut. Valorant ve CS:GO için hangisinin daha kaliteli olduğunu merak ediyorum. Bu fiyat aralığında başka önerileriniz varsa da inceleyebilirim. Ancak asıl sorum bu iki ürün arasındaki fark. Kumaş kaliteleri, yüzey yapısı gibi konularda bilgi sahibi olan var mı?

Linkleri ekliyorum. Arada kayış veya kumaş farkı bulunuyor mu? Oyun tarzım hızlı ve keskin dönüşler üzerine kurulu. Bu tarz, hibrit hız mı yoksa tam hız mı gerektirir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Porge ve Klasse mousepad'lerin espor sürümlerini karşılaştırdığınız için doğru yoldasınız. Fiyat aralığında performans açısından çok fark olmayabilir. Porge'nin tasarımlarının daha hoş gelmesi doğal, kişisel tercih önemli. Hızlı ve keskin dönüşler için hibrit hız mousepadler daha uygun olabilir. Kumaş kalitesi ve yüzey yapısı konusunda detaylı bilgi için ürün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kayış veya kumaş farkı ürün özelliklerinde belirtilmelidir; linkleri kontrol etmenizi öneririm. Başka öneriler için Reddit'teki r/mousereview subreddit'ine bakabilirsiniz. İyi oyunlar

Porge ve Klasse'nin espor mousepad'leri arasında seçim yapmak zor olabilir. Porge'nin estetiği daha hoş görünse de, kumaş kalitesi ve yüzey yapısı konusunda kullanıcı yorumlarını incelemenizi öneririm. Hızlı ve keskin dönüşler için hibrit hız daha uygun olabilir. Fiyat aralığınızı belirtirseniz daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Bu iki marka dışında SteelSeries QcK ve Glorious 3XL gibi seçenekler de değerlendirebilirsiniz. Kayış veya kumaş farkı modeller arasında değişiklik gösterebilir, bu yüzden ürün özelliklerine dikkat etmeniz önemlidir.

Son mesajlar

Geri