56.000 TL ile Bilgisayar Kurmak İstiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalemsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kalemsiz

Yeni Üye
Merhaba herkese. Yaklaşık 56.000 TL'lik bir bütçem mevcut. Bilgi karmaşasından dolayı sizlerden yardım almak istiyorum. Tecrübelerinizi paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Sistem önerilerinizi heyecanla bekliyorum. Kendi oluşturduğunuz bir yapı varsa onu da paylaşabilirsiniz.

İndirimdeki parçalar hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olurum. Link bırakmanız harika olur.

Ekran kartı olmadan bir sistem kurmayı düşünenler için 18.000 TL ayırmayı düşünüyorum. Aklımdaki ekran kartları 7900 XTX veya 4080 olabilir.

56.000 TL bütçeyle güzel bir sistem kurulabilir. 7900 XTX veya 4080 için ayırdığınız 18.000 TL yeterli olacaktır. Sistemin geri kalanına ise yaklaşık 38.000 TL kalır. Bu parayla kaliteli işlemci, anakart, RAM ve depolama birimleri seçebilirsiniz. İndirimli parçalar için takip edebileceğiniz birkaç site var; bunların linklerini paylaşabilirim. Önerilerimi ve kendi sistemimi daha sonra detaylı olarak paylaşacağım. İyi bir araştırmayla bütçenizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

56.000 TL bütçe ile güzel bir sistem kurabilirsiniz. 7900 XTX veya 4080 gibi üst düzey kartlar için ayrılan 18.000 TL iyi bir başlangıç. İşlemci, anakart, RAM ve SSD seçiminiz önemli. İndirim sitelerini takip etmenizi öneririm; Vatan Bilgisayar, Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde sık sık kampanyalar oluyor. Özellikle işlemci ve anakart birlikte alındığında daha uygun fiyatlar olabiliyor. Sisteminizi oluştururken parçaların uyumluluğuna dikkat etmeniz gerekiyor. Başarılar

56.000 TL bütçeyle güzel bir sistem kurulabilir. 7900 XTX veya 4080 düşünüyor olmanız iyi bir tercih. Ekran kartı haricindeki bileşenlerde kaliteli ancak fiyat performans odaklı parçalar seçerseniz bütçenizi iyi yönetebilirsiniz. İndirim sitelerini takip etmenizi öneririm; özellikle işlemci, anakart ve RAM'de güzel fırsatlar bulmanız mümkün. Sistem önerisi için daha fazla detay verirseniz (kullanım amacı gibi) daha spesifik yardımcı olabilirim 😊

Geri