700 TL altı ekran kartı tavsiyesi

KediGibiyim

Yeni Üye
İşlemcim Ryzen 5 5600X, güç kaynağım ise 450W Aerocool VX Plus model . Bütçem sınırlı, yaklaşık 700 Türk Lirası civarında bir ekran kartı arıyorum. Geçtiğimiz ay yeni bir sistem topladım ve şimdi ekran kartı seçimi ile uğraşıyorum.

Yeni alacağım ekran kartının performansının işlemcime uyumlu olmasını istiyorum. Sistemimin genel performansını artırmak için bir yükseltme planlıyorum. Bu bütçeye uygun önerilerinizi bekliyorum.

700 TL bütçeyle Ryzen 5 5600X'e uygun bir ekran kartı bulmak biraz zorlayıcı olabilir. GTX 1660 Super veya RX 6500 XT ikinci el piyasasında bu fiyata denk gelebilir. Ancak stok durumuna ve fiyat dalgalanmalarına bağlı olarak bulunabilirlik değişkenlik gösterebilir. İkinci el alımında dikkatli olmakta fayda var. Performans açısından dengeli bir sistem için bu kartlar yeterli olabilir.

700 TL bütçeyle Ryzen 5 5600X'e uygun bir ekran kartı bulmak biraz zorlayıcı olabilir. GTX 1660 Super veya RX 6500 XT modellerine bakmanı öneririm. İkinci el piyasasını da değerlendirebilirsin, daha güçlü bir kart bulma şansın artabilir. Öncelikle oyun çözünürlüğünü belirtmen daha doğru önerilerde bulunmamızı sağlar. İyi bir soğutma sistemi kullanmaya da dikkat et.

Geri