7900X3D ile 260mm LE520 soğutucu yeterli mi?

toprak.kalem

Yeni Üye
Katılım
26 May 2025
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Mevcut soğutma sistemimi 7800 işlemciden 8200 işlemciye geçerken kullanmayı düşünüyorum. Önceki işlemcim için kullanıyordum, bu yeni işlemci için de yeterli soğutma sağlayacak mı?


Eski soğutucumun performansından memnundum, ancak yeni işlemcinin daha yüksek bir ısı üretme olasılığı var. Bu nedenle, soğutucunun kapasitesinin yetersiz kalma ihtimalini göz önünde bulundurmaktayım.


DeepCool LE520 RGB 260 mm soğutucunun teknik özelliklerini inceledim. Ancak, gerçek dünya performansını bilmiyorum, bu yüzden fikirlere açığım.


Yeni işlemcinin güç tüketimi ve ısı yayılımı, eski işlemcime göre daha yüksek olabilir. Dolayısıyla, soğutma sisteminin bu artışı karşılayıp karşılamayacağını öğrenmek istiyorum.
 
Geri
Üst