Acer Nitro 5 AN515-57 Ram yükseltme tavsiyesi

hayaletkayit

Yeni Üye
Acer Nitro 5 AN515-57 dizüstü bilgisayarımda 18 GB RAM mevcut. Belleği 18 GB daha artırmayı düşünüyorum.

Bir öneriniz var mı? Crucial CT18G46C42S5 18GB DDR5 4600MHz CL42 bellek uygun olur mu acaba? CPU-Z ekran görüntülerini ekledim.

Bilgisayarın performansını iyileştirmek için ek RAM takmayı planlıyorum. Uygun bir model önerisi bekliyorum.

Sistemde kullanılacak bellek hızının uygun olup olmadığını kontrol etmem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntülerine bakmadan kesin bir şey söylemek zor ancak genel olarak Acer Nitro 5 modellerinin DDR4 bellek kullandığını biliyorum. Crucial CT18G46C42S5 ise DDR5 bellek. Bu yüzden uyumlu olmayabilir. Laptop'ınızın desteklediği RAM türünü ve maksimum RAM kapasitesini kontrol etmenizi öneririm. Acer'ın sitesinden veya laptop'ınızın altındaki etikete bakarak bu bilgiyi bulabilirsiniz. Uygun RAM türünü belirledikten sonra Crucial, Corsair veya Kingston gibi markaların sunduğu DDR4 RAM'lere bakabilirsiniz. 4600MHz hız yerine 3200MHz gibi daha yaygın hızlarda RAM bulmanız daha kolay ve uyumlu olabilir. Sisteminizin desteklediği maksimum RAM miktarına dikkat ederek satın alma işlemini gerçekleştirmeniz önemli.

Geri