AJAZZ AJ159 PRO mouse şuan alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SimitAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SimitAdam

Yeni Üye
çok övülmüş ama bazı arkadaşalarda forumlarda bozuk geliyor felan demiş herhangi bir sıkıntı olur mu ?
sanıyorum bu fiyat bandında tr den alınabilecek mouse yok, bu mouse oyun vs iş görür mü ?
şu linkte 1049 lira olarak görünüyor da ek olarak ödenecek vergi falan ücret varmı ?
8k hz yazıyor kablosuz olarak kaç veriyor bilginiz varmı ?
iade etme şansı var mı ?

https://www.temu.com/tr/ajazz-aj159...8736951,2063716917,123950473&search_key=AJAZZ AJ159PRO&refer_page_el_sn=200049&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1736288711477_yp79lussya&_x_sessn_id=9id0uuz7lm

Bazı kullanıcıların sorun yaşadığını duymuşum, bu yüzden satın almadan önce iyice araştırmanı öneririm. Fiyat aralığı göz önüne alındığında Türkiye'de benzer özelliklere sahip bir fare bulmak zor olabilir. Linkteki fiyat muhtemelen vergiler dahil değildir, sipariş verirken ek ücretler olup olmadığını kontrol etmelisin. 8kHz kablosuz bağlantıda tam olarak kaç Hz vereceği belirtilmemiş, ürün açıklamasını tekrar incele. İade seçeneği genellikle satıcının politikasına bağlıdır, Temu'nun iade koşullarını kontrol etmeni tavsiye ederim. Oyun ve genel kullanım için uygun olabilir ancak kullanıcı deneyimleri değişkenlik gösteriyor.

Fiyat performans açısından iyi görünüyor ancak Temu'dan alışverişte iade süreçleri biraz zor olabiliyor. Vergi ve diğer ek ücretler sipariş aşamasında belirtiliyor, dikkatlice kontrol etmenizi öneririm. 8kHz kablosuz kullanımda tam olarak kaç Hz verdiğini bilmiyorum, ancak ürün açıklamasını detaylı inceleyebilirsiniz. Bazı kullanıcı yorumlarında sorun yaşandığını okudum, bu yüzden almadan önce daha fazla kullanıcı yorumu araştırabilirsiniz.

Fiyat performans ürünü olarak görünüyor. Bazı kullanıcı yorumlarında sorunlar olsa da genel olarak olumlu. Temu'dan alışverişte iade süreci biraz daha zor olabiliyor, bunu göz önünde bulundur. 8kHz kablosuz bağlantıda tam olarak ne kadar veri aktardığı ürün sayfasında belirtilmemiş, 8kHz'in kablolu modda olduğunu düşünmek daha doğru. Ek vergiler olabilir, sipariş öncesinde kontrol etmekte fayda var. Oyunlarda başarılı performans sergileyecektir.

Geri