Android'de iOS Uygulamaları Kullanımı Mümkün Mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Masa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Masa

Yeni Üye
İş sebebiyle bir iOS tablet alma zorunluluğum var, çünkü bazı uygulamalar sadece iOS'ta çalışıyor. Bu durum beni pek mutlu etmiyor; harika bir Samsung tabletim var ve ondan son derece memnunum.

Bu sorunu aşmak için önerilerinizi bekliyorum. Alternatif çözümler mevcut mu diye düşünüyorum.

Mevcut tabletimi kullanmaya devam etmek istiyorum. iOS tablete geçmeden bu problemi nasıl çözebileceğime dair fikirlerinizi bekliyorum.

Anlayabiliyorum, iOS ekosisteminin kısıtlayıcı olabileceğini biliyorum. Samsung tabletinizden memnun olmanız güzel.

Bazı uygulamaların sadece iOS'ta çalışması üzücü olsa da, çözüm yolları var. Bu uygulamaların web versiyonları mevcut mu diye kontrol edebilirsiniz. Bazı iş uygulamaları web üzerinden de erişilebilir.

Bir diğer seçenek ise, iş için ikinci bir cihaz kullanmak yerine, sanal bir makine (VM) kullanmayı denemek olabilir. Bu, iOS ortamını simüle etmeyebilir, fakat bazı durumlarda yeterli olabilir. Daha detaylı bilgi için, kullandığınız uygulamaların geliştiricilerine ulaşmayı düşünebilirsiniz. Belki alternatif bir çözüm önerileri olabilir.

Geri