Assassin's Creed Valhalla - 0xc000007b Hata Kodu | ACValhalla.exe

SovalyeRuhu

Yeni Üye
Assassin's Creed Valhalla oyununda 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. ACValhalla.exe dosyasıyla ilgili bir problem var. İşletim sistemi detayları şöyle: Bilgisayar adı BAVER, 7 mantıksal işlemci, 12 GB RAM ve Windows 10.0 Build 22500. 64-bit bir sistem kullanıyorum.

Hata mesajıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için Process Monitor günlüğünü inceledim. Log dosyasında, ACValhalla.exe'nin yüklenmesi sırasında çeşitli DLL dosyalarının yüklenmediği veya yanlış yüklendiği görüldü.

İlgili DLL dosyaları şunlardır: D3D12.dll, EMP.dll, GdiPlus.dll, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, MSVCP140.dll, SHCore.dll, VCRUNTIME140.dll, VCRUNTIME140_1.dll, VERSION.dll, XInput9_1_0.dll, advapi32.dll, amd_ags_x64.dll, bcrypt.dll, cfgmgr32.dll, combase.dll, comctl32.dll, crypt32.dll, d3d12.dll, d3dcompiler_47.dll, dxgi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, hid.dll, imagehlp.dll, iphlpapi.dll, kernel32.dll, mfplat.dll, mfreadwrite.dll, msvcp140.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, pdh.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, tobii_gameintegration_x64.dll, ucrtbase.dll, upc_r2_loader64.dll, user32.dll, vcruntime140.dll, vcruntime140_1.dll, version.dll, win32u.dll, winmm.dll, wintrust.dll, ws2_32.dll, wtsapi32.dll, x64.dll, xinput9_1_0.dll. Bu dosyaların durumunu nasıl kontrol edebileceğimi öğrenmek istiyorum.

Bu sorunu nasıl çözebileceğime dair önerilerinizi bekliyorum.

Process Monitor log'undaki hatalar, sistem dosyalarında veya oyunun gerekli kütüphanelerinde bir sorun olduğunu gösteriyor. Öncelikle, Windows güncellemelerini kontrol etmeni ve eksik veya bozuk sistem dosyalarını onarmayı denemeni öneririm. Ayrıca, DirectX ve Visual C++ Redistributable paketlerini yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı ve grafik kartı sürücülerini güncellemeyi düşün. Bu adımlar sorunu çözmezse, daha detaylı bir sistem analizi gerekebilir.

Geri