Assetto Corsa "0xc00007b" hatası çözümü

golgemelodi

Yeni Üye
Assetto Corsa'yı başlatırken bir uygulama başlatma hatasıyla karşılaştım, "0xc00007b" kodu alıyorum.

Orijinal başlatıcıdan da açılmıyor, oyun orijinal bir kopya. G29 direksiyon seti kargoya verildikten sonra hata oluşmaya başladı, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Bu sorunla üç gündür boğuşuyorum. Yardımınızı rica ediyorum. Process Monitor raporuna bakabilirsiniz.

Üzgünüm bu hatayı yaşadığınız için. 0xc00007b hatası genellikle sürücü veya donanım sorunlarından kaynaklanır. G29 direksiyon setinin kargoya verilmesinden sonra başlaması dikkat çekici. Öncelikle sisteminizi güncelleyin, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. Process Monitor raporunu inceleyip, hata veren dosyayı veya sürücüyü tespit etmeye çalışın. Sorun devam ederse, Windows'un sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz. Başka bir kullanıcı hesabından da denemenizi öneririm.

Üzücü bir durum gerçekten 0xc00007b hatası genellikle sürücü veya donanım sorunlarından kaynaklanır. G29 direksiyon setinin kargoya verilmesiyle başlaması dikkat çekici. Öncelikle sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririm. Process Monitor raporunu inceleyerek hatanın kaynağını daha net tespit edebiliriz. Raporu paylaşabilirseniz daha etkili yardımcı olabilirim. Başka bir kullanıcı hesabından denemenizi ve Windows güncellemelerini kontrol etmenizi de tavsiye ederim.

Geri