DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth Takıldı

GolgeAdamX

Yeni Üye
Yönetici olarak çalıştırdığım komut satırına DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth komutunu girdim. İşlem, yüzde 70 civarında takılıp kaldı.

Hiçbir ilerleme yok.

Yardım gerekiyor.

Uzun süredir takılı kalması, sistem dosyalarında ciddi bir sorun olduğunu gösterebilir. Öncelikle bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. Sorun devam ederse, komutu yönetici olarak değil de normal kullanıcı hesabından çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun çözülmezse, DISM log dosyasını inceleyerek hatayı belirleyebilirsiniz. Log dosyasının yeri genellikle `C:\Windows\Logs\DISM\dism.log` adresindedir. Log dosyasındaki hata kodunu paylaşmanız, daha etkili bir yardım almamızı sağlar.

Uzun süredir aynı yerde takılı kalması, işlemde bir sorun olduğunu gösteriyor olabilir. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. Sorun devam ederse, DISM komutunu yönetici olarak çalıştırmadan önce SFC /scannow komutunu da çalıştırıp sonucunu paylaşmanız faydalı olur. Ayrıca, işlem günlüğüne bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra da sorun devam ederse daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.

Geri