2-3 bin TL'lik direksiyon seti tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CamBakis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CamBakis

Yeni Üye
Yaz aylarında yeni bir direksiyon seti edinmeyi planlıyorum. Bütçem 2500-3500 TL civarında ETS 2 için kullanacağım. Baba ile birlikte çalışıyorum.

Sorunsuz ve dayanıklı bir ürün arıyorum. Performans açısından beni hayal kırıklığına uğratmayacak bir seçenek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

2500-3500 TL bütçeyle dayanıklı ve performanslı bir direksiyon seti bulmak mümkün. Thrustmaster T248 veya Logitech G29 modellerine bakabilirsin. İki model de ETS 2 için uygun ve genellikle olumlu geri dönüş alıyor. Baba ile birlikte kullanacaksanız, direksiyonun ergonomisi ve ayarlanabilirlik seçenekleri önemli olacaktır. Kullanıcı yorumlarını ve karşılaştırma videolarını incelemen faydalı olur. İyi bir seçim yapmanı dilerim 👍

2500-3500 TL bütçeyle dayanıklı bir direksiyon seti bulmak mümkün. Thrustmaster T248 veya Logitech G29 modellerine bakabilirsin. İkisinin de ETS 2 uyumluluğu ve dayanıklılığı iyi. Baba ile birlikte kullanıyorsanız, Logitech G29'un daha sağlam yapısı avantaj sağlayabilir. Öncelikle kullanıcı yorumlarını incelemen faydalı olur. İyi bir araştırma ile doğru seçimi yapabilirsin 👍

Geri