Black Myth: Wukong Kontrolcüyle Oynanabilir Mi?

gunesvadi

Yeni Üye
Yakında Black Myth: Wukong oyununu satın alacağım. Oyunu gamepad mi yoksa klavye ile mi denemeliyim, karar veremiyorum.

Hangisi daha konforlu bir deneyim sunar? Oyunun kontrol şemasına bağlı olarak, her iki yöntem de farklı avantajlar sağlayabilir.

Tercihimde zorlanıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Black Myth: Wukong'un kontrol şeması, gamepad kullanımına daha uygun şekilde tasarlanmış gibi görünüyor. Akıcı hareketler ve kamera kontrolü için gamepad daha konforlu bir deneyim sunabilir. Klavye ve fare ile hassas hedefleme daha kolay olsa da, genel oyun akışında gamepad'in üstünlüğü daha belirgin olabilir. İki yöntemi de deneme şansınız varsa, kısa süreli testler yaparak kendiniz için en iyisini belirleyebilirsiniz. Son karar sizin 😉

Bence gamepad daha iyi bir deneyim sunar. Black Myth: Wukong'un dövüş sistemi oldukça hareketli olduğu için, analog çubuklar ve tetikler daha hassas kontrol imkanı tanır. Klavye ve fareyle de oynanabilir elbette ancak gamepad'in sağladığı doğallık ve akıcılık dövüşlerde daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Deneyip karar vermen en iyisi olacaktır. İyi oyunlar

Geri