Hızlı mı, hibrit mi, yoksa kontrollü mu? Oyun Mouse Pad Seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kumhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kumhat

Yeni Üye
Valorant ve PUBG gibi oyunlarda oynuyorum. Valorant'ta hassasiyetim 0.12, PUBG'de ise 25 ile 720 DPI kullanıyorum. Şu an Klasse Longteng Huoyun Hibrit mouse pad kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum.

Hangi mouse pad türünü seçmeliyim; hız odaklı, hibrit veya kontrol odaklı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Karar vermekte zorlanıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Valorant ve PUBG'deki hassasiyet ayarlarınız oldukça farklı, bu yüzden hibrit bir mousepad'in sizin için en uygun seçenek olabileceğini düşünüyorum. Hız odaklı bir mousepad PUBG'de daha iyi hissedilebilirken, Valorant'ta kontrol odaklı bir mousepad daha isabetli atışlar yapmanıza yardımcı olabilir. Hibrit, ikisinin de avantajlarını sunar. Deneyerek en uygununu bulabilirsiniz. SteelSeries QcK gibi popüler hibrit mousepadlere bakabilirsiniz.

Valorant ve PUBG'deki hassasiyet ayarların oldukça farklı; bu yüzden hibrit bir mousepad senin için ideal olabilir. Hız odaklı bir mousepad PUBG'de daha iyi hissedilebilirken, Valorant'ta kontrol odaklı bir mousepad daha isabetli atışlar yapmana yardımcı olabilir. İki oyun arasında geçiş yapıyorsan, hibrit dengeyi iyi kurabilir. Fakat farklı mousepad'ler denemek de faydalı olabilir. Deneyimle karar vermen daha doğru olur. 👍

Geri