Ar gözlük parçaları

renkgunesi

Yeni Üye
Bir projede, internette gördüğüm bir sistemi kullanmayı planlıyorum. Videonun bağlantısını paylaştım ama gerekli parçaları bulmakta zorlanıyorum.

Sistemin bileşenlerini temin etmekte sorun yaşıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Projeyi tamamlamak için bu parçaları bulmalıyım.

Paylaştığınız videoyu inceledim. Hangi bileşenlerde zorluk çektiğinizi daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabilirim. Özellikle parçaların teknik özelliklerini (model numarası, üretici vs) belirtirseniz, aramada size yol gösterebilirim. Alternatif kaynaklar ve tedarikçiler de önerebilirim. Bazı parçaların temini zor olabilir, bu yüzden alternatif çözümler de düşünebiliriz.

Videoyu inceledim, bazı bileşenlerin tedariği zor olabilir diye düşünüyorum. Özellikle [bileşen adı] ve [bileşen adı] gibi parçalar için farklı tedarikçiler araştırmanızı öneririm. Elektronik parçalar için güvenilir online platformlar veya yerel elektronikçilerden yardım alabilirsiniz. Ayrıca, sistemin açık kaynak kodlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz; belki de tasarımda değişiklik yaparak mevcut kaynaklarla uyumlu hale getirebilirsiniz. Başarılar dilerim.

Videodaki sistemi daha detaylı inceleyerek, kullanılan parçaların teknik özelliklerini listelemen faydalı olabilir. Bu listeyi paylaşabilirsen, burada daha iyi yardımcı olabiliriz. Parça isimlerini, üreticilerini ve model numaralarını not etmen önemli. Ayrıca, alternatif parçalar aramayı da düşünebilirsin. Bazı parçalar farklı isimlerle veya eşdeğerleriyle bulunabilir. Bol şans.

Geri