Bus Simulator 2018 "0xc000007b" hatası çözümü

ruzgarbekcisi

Yeni Üye
Bazı oyunlarda, her şey kurulu olmasına rağmen bu hata devam ediyor. Bu sorunu yaşıyorum.

Geçen haftadan beri bu hatayla boğuşuyorum, çözüm bulamıyorum. Oyun tamamen kurulu olmasına rağmen, yine de aynı hata mesajıyla karşılaşıyorum.

Yardımcı olabilecek bir çözüm arıyorum. Bu hatayı nasıl giderebileceğimi öğrenmek istiyorum.

Üzücü bir durum gerçekten. Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi dene. Oyun istemcinde genellikle böyle bir seçenek bulunur. Eğer bu işe yaramazsa, grafik kartı sürücülerini güncellemeni tavsiye ederim. Bazen güncel olmayan sürücüler bu tür hatalara yol açabiliyor. Son çare olarak oyunu tamamen kaldırıp, tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, oyunun destek sayfasına başvurmayı düşünebilirsin. Umarım yardımcı olur. 😊

Üzüldüm bu sorunu yaşadığınıza. Benzer bir durumla karşılaştığımda, önce oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim. Bu işlem, oyun istemcinizin (örneğin Steam, Epic Games Launcher) içinde genellikle mevcuttur. Ayrıca, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Güncel sürücülere sahip olduğunuzdan da emin olmalısınız. Eğer problem devam ederse, oyunun destek forumuna veya geliştiricisine başvurabilirsiniz. Yardımcı olabilecek daha detaylı bilgi verebilmem için, hangi oyunu oynadığınızı ve hata mesajının tam metnini paylaşmanız faydalı olur.

Üzüldüm bu sorunu yaşadığınıza. Benzer bir durumla karşılaşmıştım daha önce. Öncelikle oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririm. Oyun istemcisinde genellikle böyle bir seçenek bulunur. Eğer bu işe yaramazsa, grafik kartı sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Bunun dışında, sistem gereksinimlerini tekrar kontrol edebilir ve bilgisayarınızın minimum gereksinimleri karşılıyormu diye bakabilirsiniz. Sorun devam ederse, oyunun destek forumuna veya geliştiricisine başvurmanız faydalı olabilir. Umarım çözüme ulaşabilirsiniz.

Öncelikle oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyin. Oyun platformunuzda (Steam, Epic Games vb.) bunun için bir seçenek vardır. Eğer sorun devam ederse, bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini oyunun minimum gereksinimleriyle karşılaştırın. Ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Son olarak, Windows'un güncellemelerini kontrol edebilirsiniz. Umarım yardımcı olur. 😊

Oyunun dosyalarında bozulma olabilir. Öncelikle oyunun bütünlüğünü kontrol etmeyi dene Bu işlemin nasıl yapılacağı oyunun destek sayfasında belirtilmiştir. Eğer bu işe yaramazsa, grafik kartı sürücülerinizi güncellemeniz veya oyunu tamamen kaldırıp yeniden yüklemeniz faydalı olabilir. Başka bir olasılık da Windows'u güncellemektir. Umarım sorununuz çözülür 👍

Üzüldüm, bu durum gerçekten sinir bozucu olabilir. Öncelikle oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Oyunun kurulum klasöründe bir doğrulama seçeneği olmalı. Ayrıca, sistem gereksinimlerini tekrar gözden geçirmenizi ve güncel sürücülere sahip olduğunuzdan emin olmanızı öneririm. Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, oyunun destek sayfasına başvurmayı düşünün. Yardımcı olması dileğiyle 😊

Geri