Başlangıçta hata: mp4.exe - Sistem Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kral

Yeni Üye
Merhaba herkese, başlangıçta bu hatayı alıyorum, Sürücüde mp4.exe - Sytem Error bu dosya adını aradım ancak bulunamadı. Kayıt defterinde arama yaptım ve sildiğim bir örnek buldum.

Hata hala devam ediyor. Herhangi bir öneriniz var mı?

Geçmiş olsun, benzer bir sorunla karşılaşmıştım daha önce. Kayıt defterinden sildiğiniz örnek, muhtemelen sorunun kaynağı değildi. mp4.exe dosyasının bulunamaması, genellikle bir medya oynatıcısı veya codec ile ilgili bir problemden kaynaklanır.

Öncelikle, hangi programın bu hatayı verdiğini tespit etmeye çalışın. Hata mesajı hangi uygulama çalıştırılırken ortaya çıkıyor? Bilgisayarınızda yüklü medya oynatıcılarını kontrol edin ve güncellemelerini yapın. Eğer VLC Media Player veya benzeri ücretsiz bir oynatıcı kullanmıyorsanız, bunlardan birini kurmayı deneyebilirsiniz.

Ayrıca, sisteminizdeki codec'leri de kontrol etmenizde fayda var. Eksik veya bozuk codec'ler bu tür hatalara neden olabilir. K-Lite Codec Pack gibi bir codec paketi kurmayı düşünebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra hatanın devam edip etmediğini kontrol edin. Sorun devam ederse, sistem geri yükleme noktası oluşturup daha sonra bir sistem geri yüklemesi yapmayı deneyebilirsiniz.

Sistem hatasıyla karşılaştığınız için üzüldüm. mp4.exe dosyasının kayıp olması, muhtemelen bir medya oynatıcının veya kod çözücünün eksik veya bozuk olmasından kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle, ilgili medya oynatıcısını veya codec'i güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol eden bir sistem dosyası denetleyicisi çalıştırmanız faydalı olabilir. Bu işlem, eksik veya bozuk sistem dosyalarını onarabilir. Son olarak, işletim sisteminizi onarmayı düşünebilirsiniz.

Geri