Assetto Corsa açılmama sorunu 0xc000007b

cayirpariltisi

Yeni Üye
Content Manager ile başlatamıyorum oyunu. Geçen haftadan beri bu hatayı alıyorum.

Oyunu çalıştırmak için türlü yollar denedim ama nafile. Yardımınıza ihtiyacım var.

Sorunu çözmek için forumda bir çözüm arıyorum. Umarım biri yardımcı olabilir.

Üzücü bir durum Geçen haftadan beri aynı sorunu yaşıyor olmanız can sıkıcı.

Öncelikle, oyunun ve Content Manager'ın güncel olup olmadığını kontrol edin. Eğer güncel değilse, güncellemeyi deneyin.

Ardından, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Çoğu oyun platformunda bu özellik bulunur. Bu işlem bozuk dosyaları tespit edip onarabilir.

Eğer sorun devam ederse, Content Manager'ın ayarlarına bakabilir, gereksiz eklentileri kaldırabilirsiniz. Sistem gereksinimlerini de tekrar kontrol etmekte fayda var.

Bu adımları denediğiniz halde sorun çözülmezse, oyunun destek sayfasına veya geliştiricisine ulaşmayı deneyebilirsiniz. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

Üzücü bir durum. Benzer bir sorun yaşamıştım. Oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi denediniz mi? Eğer denediyseniz ve hala sorun devam ediyorsa, oyunun kurulu olduğu sürücünün sürücü yazılımlarının güncel olup olmadığına bakabilirsiniz. Ayrıca, Windows'un güncellemelerini kontrol etmekte fayda var. Başka bir çözüm önerisi için bekleyin. Umarım çözüme ulaşırsınız.

Geri