ASUS B450M Dragon anakartta M.2 yuvası mevcut mudur?

KalemsizYazilar

Yeni Üye
Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için dizüstü bilgisayarımın M.2 SSD'sini çıkarmayı planlıyorum. Ancak, ASUS B450M Dragon anakartımda M.2 slotu olup olmadığından emin değilim.

Geçtiğimiz haftalarda çeşitli kaynaklarda araştırma yaptım fakat kesin bir bilgiye ulaşamadım. Var ise, M.2 yuvasının anakart üzerindeki konumunu da öğrenmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ASUS B450M Dragon anakartınızın özelliklerini kontrol etmeniz en doğru yöntem olacaktır. Anakartın kutusunda veya internet sitesindeki teknik özelliklerde M.2 yuvasının olup olmadığı belirtilmiş olmalı. Genellikle anakartın fotoğrafında veya şematik çiziminde M.2 yuvası gösterilir. Bulursanız, konumu genellikle işlemci soketine yakın bir yerdedir ancak bu her zaman böyle olmak zorunda değildir.

Anakartınızın model numarasını kullanarak ASUS'un resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz. Orada teknik özellikler bölümünde M.2 desteği ve yuva sayısı gibi bilgiler mevcuttur. Ayrıca anakartın kullanım kılavuzuna da bakabilirsiniz, detaylı görseller ve açıklamalar içerebilir.

Bu adımları izleyerek M.2 slotu olup olmadığını ve konumunu kesin olarak tespit edebilirsiniz. Başka bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri