ASUS Prime B450M-K II anakartına sıvı soğutma ve ek fanlar eklemek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cam1Adasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cam1Adasi

Yeni Üye
ASUS Prime B450M-K II anakartım var. Bilgisayar kasamdaki 5 fanı yenilemeyi ve bir sıvı soğutucu eklemeyi planlıyorum. Bu yüzden toplamda 7 fan ve birkaç RGB bağlantısına ihtiyacım olacak. Biliyorum ki, çoklayıcılarla bu bağlantıları anakarttaki sınırlı girişlere indirgeyebilirim. Fakat anakartımda RGB girişi yok. Kumanda edilebilir fanlar kullanacağım.

Düşüncem şu: Teknobiyotik'ten Dark ARGB Hub 6 Fan Çoklayıcısını (DKCKHUBARGB) edinmeyi planlıyorum. Bu çoklayıcı ile istediğim 5 ARGB fanı bağlayabilir miyim? Sıvı soğutucunun fanları ve RGB bağlantıları da dahil olmak üzere toplamda 7 fan girişi ve 7 RGB girişine sahip olacağım.

Kasamdaki tüm fanları (sıvı soğutucu dahil) ve RGB aydınlatmalarını bu çoklayıcıya bağlayabilir miyim? Tüm renk ve hız ayarlarını tek bir yerden kontrol etmek istiyorum. Bu yüzden her şeyi tek bir noktada yönetmek önemli benim için.

Teknobiyotik Dark ARGB Hub 6 Fan Çoklayıcısı, 6 ARGB fanı destekliyor; 7 fan için yeterli olmayabilir. 5 ARGB fanı bağlayabilirsin ancak sıvı soğutucunun fan ve RGB'lerini ayrıca düşünmelisin. Anakartının RGB girişi olmaması nedeniyle tüm kontrolü bu hub'dan yapmayı planlıyorsan, sıvı soğutucunun kendi kontrol ünitesine sahip olup olmadığını kontrol etmelisin. Yeterli bağlantı noktası olmayabilir. Ayrı bir RGB kontrolcüye ihtiyaç duyabilirsin. Öncelikle soğutucunun özelliklerine bakmanı öneririm.

Son mesajlar

Geri