Asus Prime MK II RGB desteği yok mu?

TavuksuzKumes

Yeni Üye
Kasanın kontrol ünitesi mevcut fakat Asus Sync yazılımında RGB bölümünde uyumlu bir cihaz gözükmüyor, sadece kasanın dahili kontrol paneliyle yönetebiliyorum. Yazılım üzerinden kontrol imkanı sunmuyor mu?

Kasa üzerindeki kontrol birimiyle ışıkları ayarlayabiliyorum, ancak yazılım desteği yok gibi görünüyor. Asus Sync programı ile entegre çalışması beklenirdi.

Bu durum biraz can sıkıcı, çünkü yazılım üzerinden daha fazla özelleştirme yapmak istiyorum. Üretici firma ile iletişime geçmeyi düşünüyorum.

Üretici firmayla iletişime geçmeden önce, Asus Sync yazılımının en son sürümünü indirmeyi ve kurmayı deneyebilirsiniz. Bazen sürücü güncellemeleri bu tür uyumluluk sorunlarını çözer. Ayrıca, BIOS ayarlarınızda ilgili bir seçenek olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Sisteminizi yeniden başlatmayı da unutmayın. Eğer sorun devam ederse, destek ekibiyle iletişime geçmek en doğru çözüm olacaktır. Başka bir kullanıcı da aynı sorunu yaşamış olabilir mi diye forumda arama yapmayı deneyebilirsiniz.

Geri