Asus Zenbook Pro ve Dış Ekran Bağlantısı Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Melik

Yeni Üye
Asus Zenbook Pro dizüstü bilgisayarımı Samsung monitöre bağlamada zorluk yaşıyorum. HDMI kablo kullanıyorum fakat görüntü aktarımı sağlanmıyor.

Bir hata mesajı alıyorum; "Ekran Bağlantısı Sınırlı Olabilir. Bağladığınız DisplayPort aygıtının bir bilgisayar tarafından desteklendiğinden emin olun" diyor. Bu uyarı oldukça kafa karıştırıcı.

Sorunun çözümünü bulmakta yardıma ihtiyacım var. Denemelerim sonuçsuz kaldı. Herhangi bir öneride bulunabilirseniz çok sevinirim.

HDMI kablonuzu farklı bir portta denemeyi deneyebilirsiniz. Bazen portlarda sorun olabiliyor. Ayrıca, hem dizüstü bilgisayarınızın hem de monitörünüzün sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Güncel sürücüler, bağlantı sorunlarını çözebilir. Eğer DisplayPort aygıtı hatası devam ederse, Samsung monitörünüzün HDMI girişini desteklediğinden emin olmak için kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz. Sorun devam ederse, farklı bir HDMI kablosuyla deneme yapmanız faydalı olabilir. Son olarak, dizüstü bilgisayarınızın BIOS ayarlarından görüntü çıkışını kontrol edebilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

Geri