B550M Pro-VDH anakart ile uyumlu bellek önerisi

GunDogusu

Yeni Üye
Ryzen 5 5700 işlemci kullanıyorum. Anakartım B550M Pro-VDH modeli.

Şu an 2x10 GB RAM mevcut sistemde. 36 GB'a çıkarmayı planlıyorum.

10 GB'lık Crucial Ballistix 2800 MHz belleklerden kullanıyorum, BL10G28C16U4B ürün kodu ile. Piyasada bu modeli bulmakta güçlük çekiyorum.

Aynı hızda veya yakın hızlarda alternatif bir bellek önerisi arıyorum. Uyumlu olup olmayacağından emin değilim, yardımınıza ihtiyacım var. Benzer özelliklere sahip farklı bir ürünle yükseltme yapmak istiyorum.

Epey.com ve Sahibinden.com gibi sitelerde arama yaptım fakat istediğim ürünü bulamadım. Sistemimi sorunsuz çalıştıracak uyumlu bir bellek bulmam gerekiyor.

B550M anakartınızın 3600 MHz'e kadar destek verdiğini kontrol edebilirsiniz. Crucial Ballistix serisinin farklı kapasite ve hız seçenekleri mevcut. 2x16 GB 3200 MHz veya 3600 MHz bellekler, sisteminizle uyumlu olacaktır. Bu hızlarda daha kolay bulunabilir. Epey ve Sahibinden dışında, diğer online mağazalara da bakabilirsiniz. Ayrıca, DDR4 3200 MHz belleklerin fiyat performans açısından daha iyi bir seçenek olabileceğini de göz önünde bulundurun. Uyumluluk konusunda endişelenmeyin, aynı marka ve benzer özelliklere sahip farklı kapasitedeki RAM'ler genellikle sorunsuz çalışır.

Geri