BigBigWon Gale Hall versus Fantech EOS Pro: A Gamer's Dilemma

CaylakAdam

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, daha önce üst düzey oyun kumandaları hakkında fikir almak için bir tartışma başlatmıştım, fakat şu anki bütçem yetersiz kalabilir. Bütçem uygunsa GameSir Cyclone 3 alacağım, ancak bu belirsizliğini koruyor. Bu yüzden bu iki oyun kumandasına ilişkin görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Yaklaşık 15 aydır Xbox 10. nesil kumanda kullanıyorum ve son 6 aydır joystick kayma problemi yüzünden kullanımı eziyet oldu. Xbox 10. nesil ergonomisine, konforuna ve kalitesine sahip yeni bir Xbox tarzı kumanda arıyorum. Çoğunlukla hikaye odaklı AAA oyunlar (RDR2, GoW, TLOU, Spider-Man, Alan Wake, Tomb Raider, Death Stranding, Dying Light gibi) ve FPS türü oyunlar (Crysis gibi) oynuyorum.

Bir oyun kumandasında aradığım özellikler şunlardır: Analogların sert baskıya dayanıklı, Hall Effect sensörlü ve kablosuz olması şart. Ölü bölgenin çok küçük ve kumandanın uzun ömürlü olması gerekli. Arıza durumunda, satıcının ve üreticinin güvenilir olması, Microsoft gibi kolay ve kullanıcı dostu garanti ve değişim koşullarına sahip olması önemli. Arka tuşlar şart değil, ancak bu fiyat aralığında olması büyük avantaj. Tetiklerin yarış oyunlarına uygun hassasiyette olması önemlidir. Şarj istasyonu olması güzel olur, ancak zorunlu değil.

İki oyun kumandası değerlendiriyorum: Big Big Won Gale Hall ve Fantech EOS Pro. Şu an için görünümü, şarj istasyonu ve ek tuşlar bakımından Gale Hall daha çekici geliyor. Deneyimi olan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

Geri