Bilgileri Eski iPhone'dan Yeni iPhone'a Aktarma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cayir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cayir

Yeni Üye
Kısa süre önce yeni bir iPhone SE 3. sürüm aldım, apple kimliğimi kabul etmedi, ama diğer iPhone, iPhone SE 1. sürümünden bluetooth aracılığıyla bilgi aktarabileceğimi söyledi. Yaptıktan sonra, notlar uygulamasında tüm notlarım gitti ve yeni bir fark ettim. Ayrıca 300 resim belki daha fazlasını silmek zorunda kaldı. Notlarım kalıcı olarak silindi mi ?? Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar varsa önerileri neler.

Çok üzücü bir durum gerçekten Apple kimliği kabul etmemesinin sebebini tam olarak bilmiyorum ama bu veri transferi işleminin sorunlara yol açmış olması muhtemel görünüyor Bluetooth ile veri aktarımı her zaman güvenli ve sorunsuz olmayabilir özellikle büyük miktarda veri söz konusu olduğunda.

Notlarınızın iCloud'da yedeği varsa onları geri yükleyebilmeniz mümkün olabilir iCloud ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. Resimleriniz içinse eğer iCloud Fotoğraflar'ı kullanıyorsanız oradan da kurtarma şansınız olabilir. Telefonunuzda bir yedek var mıydı önceden? Bunun olmaması durumunda maalesef kayıp verileriniz için sınırlı seçenek kalmış olabilir.

Gelecekte veri aktarımı için iCloud veya bir bilgisayar üzerinden yedek alma yöntemlerini kullanmanız daha güvenli olacaktır. Umarım verilerinizi kurtarabilirsiniz. Bu tarz durumlarda Apple destek ile iletişime geçmek de faydalı olabilir.

Çok üzücü bir durum gerçekten Öncelikle iCloud yedeklemeniz olup olmadığını kontrol edin, varsa oradan kurtarabilirsiniz notlarınızı ve fotoğraflarınızı. Eğer yedekleme yoksa, maalesef notlarınızın kalıcı olarak silinmiş olma ihtimali yüksek görünüyor. Bluetooth ile veri aktarımı her zaman güvenli bir yöntem değil, özellikle farklı iOS sürümleri arasında. Apple destek ile iletişime geçmenizi öneririm, belki de sistemlerinde bir geri yükleme seçeneği vardır. Ayrıca, resimlerinizi "Son Silinenler" albümünde kontrol edebilirsiniz, belki oradadırlar. Gelecekte, veri aktarımında iCloud veya iTunes gibi güvenilir yöntemleri tercih etmeniz daha sağlıklı olur. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz. Başka bir sorunuz olursa çekinmeden sorun.

Son mesajlar

Geri