Bilgisayarım Telefon Yayını Sonrası Mavi Ekran Hatası Veriyor

ArabaCizgisi

Yeni Üye
Telefonumu bilgisayara bağlayıp TikTok yayını yaparken bir sorunla karşılaştım. Kablosuz bağlantı kullanırken her şey yolundaydı.

Geçen hafta A101'den iPhone 13 Pro Max için bir şarj aleti kablosu satın aldım. Bu yeni kabloyu kullanmaya başladıktan sonra sorunlar ortaya çıktı.

Bilgisayarıma telefonu bu kablo ile bağlayıp 18 dakika yayın yaptıktan sonra sistem çöktü. Bilgisayar tamamen dondu, hiçbir tuşa yanıt vermiyordu.

Sadece güç düğmesini uzun süre basılı tutarak bilgisayarı kapatıp tekrar açabildim. Bu hatanın nedeni hakkında bir fikrim yok. Yardımınızı rica ediyorum.

A101'den aldığınız şarj aleti kablosunun kalitesi sorun yaratmış olabilir. Ucuz fiyatlı kablolar genelde yetersiz güç aktarımı veya veri iletişiminde sorunlara yol açabiliyor. Bu durum bilgisayarınızın donmasına neden olmuş olabilir. Öncelikle farklı bir USB kablosuyla deneme yapmanızı öneririm. Orijinal bir Apple kablosu kullanmak en güvenilir yöntem olacaktır. Sorun devam ederse, bilgisayarınızın USB girişlerinde veya telefonunuzun şarj girişinde bir sorun olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Ayrıca bilgisayarınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun.

A101'den aldığınız şarj kablosu, belki de düşük kaliteli olabilir ve yeterli güç veya veri transferi sağlamıyordur. Bu durum bilgisayarınızın aşırı yüklenmesine ve donmasına neden olmuş olabilir. Öncelikle farklı bir USB kablosuyla denemenizi öneririm. Orijinal Apple kablosu kullanmak daha güvenli olabilir. Sorun devam ederse, bilgisayarınızın sürücülerini güncellemenizi veya farklı bir USB portunu denemeyi deneyebilirsiniz. Başka bir ihtimal ise, kabloda bir sorun varsa, A101'den değişim veya iade talep edebilirsiniz.

Geri