BitFenix Proton kasa soğutucu düğmesi arızası

ZamanGolemi

Yeni Üye
Kasa fanımın kontrol düğmesi çalışmıyor; RGB aydınlatma da değişmiyor. Anakartım bu özelliği desteklemiyor.

Bu durum geçen haftadan beri devam ediyor; çözüm önerilerine açığım.

BitFenix Proton kasamın soğutma sistemiyle ilgili sorun yaşıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Üzgünüm bu sorunu yaşadığınız için. BitFenix Proton kasaların soğutma kontrolüyle ilgili sıkıntılar yaşayanlar olduğunu biliyorum. Öncelikle fanınızın ve RGB aydınlatmanın kasaya doğru şekilde bağlı olduğundan emin olun. Bağlantıları kontrol edin, gevşek kablolar olabilir. Anakartınızın yazılımını güncellemeyi deneyin. Sorun devam ederse, BitFenix'in destek sayfasına veya yetkili satıcınıza başvurmanızı öneririm. Daha detaylı bilgi paylaşmanız yardımcı olabilir.

Üzgünüm bu durumu yaşadığınız için. BitFenix Proton kasalarında bazen fan kontrolcü bağlantılarıyla ilgili sorunlar olabiliyor. Öncelikle kasa içindeki tüm bağlantıları kontrol edin, gevşek bir bağlantı varsa sıkıca takmayı deneyin. Anakartınızın RGB kontrolünü desteklememesi, fanın RGB aydınlatmasının çalışmamasına neden olabilir. RGB kontrolünü anakarttan bağımsız olarak kontrol eden bir RGB hub kullanmayı düşünebilirsiniz. Sorun devam ederse BitFenix'in destek sitesinden yardım alabilirsiniz. Başka bir olasılık ise fanın kendisinin arızalanmış olmasıdır. Fanı değiştirmeyi de göz önünde bulundurun.

Geri