Call of Duty: Black Ops – Hata Kodu 0xc000007b | BlackOps.exe

KalemleYaz

Yeni Üye
BlackOps.exe dosyasında 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Sistem kayıtları incelendi.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde bu hatayı aldım. Bilgisayarımın özellikleri şunlar: İşlemci çekirdek sayısı 16, RAM 11 GB, Windows 10 21H2 64-bit işletim sistemi.

Hata mesajı ile birlikte Process Monitor günlük dosyasını inceledim. Başlatılamayan BlackOps.exe dosyasının yüklenmesi sırasında sorun yaşıyorum.

Yüklenmeyen DLL dosyalarının listesi aşağıdadır: AcLayers.dll, D3DX9_43.dll, DSOUND.dll, KernelBase.dll, SHCore.dll, WINMM.dll, WSOCK32.dll, Wldp.dll, XINPUT1_3.dll, advapi32.dll, appcore.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, binkw32.dll, cfgmgr32.dll, combase.dll, d3d9.dll, d3dx9_43.dll, dsound.dll, dwmapi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, imm32.dll, kernel32.dll, mpr.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, powrprof.dll, psapi.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, sfc.dll, sfc_os.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, steam_api.dll, storage.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, win32u.dll, winmm.dll, winmmbase.dll, wldp.dll, wow64.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll, wsock32.dll, xinput1_3.dll. Bu liste oldukça kapsamlı.

Çözüm önerilerine açığım.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle RAM'inizi kontrol edin, bellek test programları kullanabilirsiniz. Disk sürücünüzün sağlığını da kontrol etmeniz faydalı olur. Windows'un sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek için SFC ve DISM komutlarını deneyebilirsiniz. Son olarak, Black Ops'ın güncel olup olmadığını ve uyumluluk ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Başka bir kullanıcı hesabında da denemenizi tavsiye ederim.

Geri