Casper Via X20 Telefonu Bilgisayar Tarafından Tanınmıyor

OrmanIcinde

Yeni Üye
Özel bir Windows 10 ISO görüntüsü (Ghost Spectre) kullanıyorum. Casper Via X20 telefonumu (esas telefonum değil) bilgisayarım artık görmüyor. Geçen ay bilgisayarımı açtığımda bu sorunu fark ettim; telefonu her gün kullanıyordum.

Bu cihazı, GitHub'dan indirdiğim scrcpy programıyla ekranını kontrol etmek için kullanıyorum. Önce sorunsuz çalışıyordu, fakat daha sonra dosya gezgininde ve aygıt yöneticisinde görünmez oldu.

Telefonun ayarlarıyla oynadım, USB hata ayıklamasını açıp kapattım, farklı kablolar ve USB girişleri denedim, başka bir bilgisayarda test ettim ve başka bir telefonla da denedim. Diğer bilgisayarlar telefonu algıladı; yalnızca benim bilgisayarım bu telefonu görmüyor.

İlginç bir nokta, USB hata ayıklama kapalıyken Windows telefonumu "taşınabilir aygıt" olarak tanımlıyor, fakat hata ayıklama açıkken görünmüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

Ek bilgiler: Kablo veri aktarımı için uygun. MTK, Google ve Intel USB sürücülerini kurmayı denedim. Bilgisayarım sadece bu cihazla ADB bağlantısı kuramıyor. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm, yine sonuç alamadım. Telefonu bilgisayara bağladığımda hiçbir izin istemi çıkmıyor.

Özel Windows 10 ISO kullanmanız sorunlara yol açmış olabilir. Sürücü imzalama zorunluluğunu geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Ayrıca, Windows'un güncel olup olmadığını kontrol edin. Sistem dosyalarında bozulma olup olmadığını kontrol etmek için bir sistem dosyası denetleyicisi çalıştırmanız faydalı olabilir. Ghost Spectre ISO'nun sürücü desteği konusunda eksiklikler içerebileceğini göz önünde bulundurun. Başka bir Windows kurulumu ile deneme yapmak sorunun ISO'dan kaynaklı olup olmadığını belirlemenize yardımcı olur.

Geri