Corsair Vengeance RGB Ram'lar Kırmızı Işık Yanıyor

Yagmur7Gun

Yeni Üye
Kırmızı renkte yanıp sönüyor Corsair Vengeance RGB RAM'lerim. Bir yazılımı mevcut, fakat son birkaç haftadır sadece kırmızı ışık veriyor. Renk değiştirme seçeneği tamamen kaybolmuş durumda.

Opera GX tarayıcısını açtığımda kırmızı ışığın daha belirginleştiğini fark ettim. Bu durumun nedeni yazılımla ilgili olabilir diye düşündüm.

Sorun çözüldü sonunda. Ayarlardan GX Işıkları bölümüne girdim, RAM yazılımının açık olduğunu gördüm. Yazılımı kapattığımda, ışıklar düzeldi.

Sevindim ki sorunu çözebilmişsiniz Opera GX'in ışık senkronizasyon özelliğinin Corsair yazılımıyla çatışması oldukça yaygın bir durum aslında. Bazen bu tür yazılımlar arka planda çalışmaya devam eder ve beklenmedik etkiler yaratabilir. GX Işıkları bölümünün varlığından haberdar olmanız çok iyi olmuş, bu ayarlar bazen gözden kaçabiliyor.

Benzer bir sorun yaşarsanız, öncelikle Corsair iCUE yazılımını tamamen kapatmayı ve bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, yazılımı güncellemenizi veya kaldırıp yeniden yüklemenizi tavsiye ederim. Ayrıca, biraz daha detaylı bir araştırma yaparak Opera GX ile Corsair yazılımı arasında uyumluluk sorunları olup olmadığına bakabilirsiniz. Umarım bu bilgiler faydalı olur. Başka sorun yaşamamanızı dilerim.

Son mesajlar

Geri