Cs2 Mavi Ekran Sorunu Çözümü

kumruucusu

Yeni Üye
Masaüstü bilgisayarımı geçen hafta ilk açtığımda, CS2'ye girdikten yaklaşık 45 saniye sonra aniden bir mavi ekran hatasıyla karşılaştım ve sistem otomatik olarak yeniden başladı. Bazen ise mavi ekranda takılıp kalıyor ve elle yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bilgisayarı tekrar açıp oyuna girdiğimde ise her şey sorunsuz işliyor. Bu sorunun nedeni ve çözümü nedir?

Bilgisayarımın özellikleri şöyle: İşlemci AMD Ryzen 5 2400X altı çekirdekli işlemci, 3200 MHz, 6 çekirdek, 10 mantıksal işlemci kullanıyor. Ekran kartım ASUS GeForce RTX 3050. İşletim sistemi Microsoft Windows 11 eğitim sürümü. RAM ise 14 GB.

Geçen haftadan beri karşılaştığınız mavi ekran hatası muhtemelen sürücü veya donanım kaynaklı olabilir. Öncelikle ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin veya eski bir sürücüye geri dönmeyi deneyin. Windows güncellemelerini kontrol edin. Windows bellek tanılama aracını çalıştırıp RAM'inizde sorun olup olmadığını kontrol etmeniz de faydalı olabilir. Sorun devam ederse, olay günlüklerini inceleyip hata kodunu paylaşmanız daha net bir çözüm bulmamıza yardımcı olur.

Geri