YolcununDusleri
Yeni Üye
Geçen ay Batman Arkham Knight oyununa başladım ve oyunun sonlarına doğru sık sık ölümcül hata mesajlarıyla karşılaştım, ardından da mavi ekran hatası almaya başladım. İlk başta sorunun güncellemeden kaynaklandığını düşündüm çünkü birçok internet sitesinde güncellemelerin benzer sorunlara yol açtığı yazıyordu. Oyun çöktükten sonra bilgisayarım birkaç dakika dondu veya normal çalışıyor gibi görünse de ekran kartı tepki vermiyordu, kapanmış gibiydi. Bu kısa süre sonra mavi ekran hatası alıp yeniden başlatıyordu. Tekrar açıldığında her şey normale dönüyordu ama oynadığım diğer oyunlarda da mavi ekran hatası almaya başladım. Tüm sürücülerim güncel. Ekran kartını DDU ile tamamen temizleyip tekrar yükledim. Birkaç saat boyunca sorun yaşamadım, düzeldiğini sandım ama yine aynı hatayı aldım. Umarım donanımda bir hasar oluşmamıştır. En son hata rapor dosyasını ekliyorum, yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Casper Excalibur G870 dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bildiğim donanım parçalarını yazdım. RAM ve anakart bilgilerini bilmiyorum.
Casper Excalibur G870 dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bildiğim donanım parçalarını yazdım. RAM ve anakart bilgilerini bilmiyorum.