R3 2200G oyunlarda mavi ekran hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DnzKz_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DnzKz_

Yeni Üye
Yaklaşık üç hafta önce bilgisayarımda mavi ekran sorunları yaşamaya başladım; çözüm bulamadım. Sistemi tamamen sıfırladım, düzeldiğini düşünmüştüm.

Ancak, herhangi bir oyunu başlattığımda sorunun devam ettiğini gördüm. Oyunlara girer girmez sistem çöküyor, mavi ekran veriyor.

Eskiden sorunsuz çalıştırdığım oyunları artık oynuyamıyorum. Beş dakika içinde mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Parça değiştirmekte bir sakınca yok. Sistemde C sürücüsü HDD, D sürücüsü SSD olarak görünüyor. Bu sürücüleri nasıl yer değiştirebilirim?

Üç hafta süren mavi ekran sorunları gerçekten can sıkıcı olabilir. Sistem sıfırlamasının oyunlarda işe yaramaması, donanım kaynaklı bir soruna işaret ediyor olabilir. Öncelikle, oyun oynarken oluşan mavi ekran hatasının detaylarını (Stop kodu gibi) not alıp paylaşmanız tanı koymada yardımcı olur. C ve D sürücülerinin yerini değiştirmek sorunu çözmeyebilir, belki RAM veya ekran kartınızda bir sorun var. Donanım testleri yapmanızı öneririm.

Son mesajlar

Geri