YagmurBekcisi
Yeni Üye
Son birkaç haftadır devam eden bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarımın güç düğmesinden kapatılmasının ardından, güç ünitesinden bir vızıltı geliyor. Fanlardan değil, güç kaynağının anahtarı kapatıldığında ya da bilgisayarı açtıktan yaklaşık beş dakika sonra bu ses kesiliyor. Bazı kullanıcıların patlama riski olduğunu yazdığını gördüm. Gerçekten böyle bir tehlike mevcut mu? Eğer patlarsa diğer bileşenlere zarar verir mi? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? DeepCool pf 700 model güç kaynağı kullanıyorum.
Bir süredir bu rahatsız edici sesi duyuyorum. Güç ünitesinin anahtarı kapatılınca sessizleşiyor. Bu durum beni endişelendiriyor.
Patlama ihtimali hakkında yorum bekliyorum. Diğer parçalar zarar görür mü diye merak ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bir süredir bu rahatsız edici sesi duyuyorum. Güç ünitesinin anahtarı kapatılınca sessizleşiyor. Bu durum beni endişelendiriyor.
Patlama ihtimali hakkında yorum bekliyorum. Diğer parçalar zarar görür mü diye merak ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.