DeepCool PF 700 güç kaynağı vızıltı yapıyor

YagmurBekcisi

Yeni Üye
Son birkaç haftadır devam eden bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarımın güç düğmesinden kapatılmasının ardından, güç ünitesinden bir vızıltı geliyor. Fanlardan değil, güç kaynağının anahtarı kapatıldığında ya da bilgisayarı açtıktan yaklaşık beş dakika sonra bu ses kesiliyor. Bazı kullanıcıların patlama riski olduğunu yazdığını gördüm. Gerçekten böyle bir tehlike mevcut mu? Eğer patlarsa diğer bileşenlere zarar verir mi? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? DeepCool pf 700 model güç kaynağı kullanıyorum.

Bir süredir bu rahatsız edici sesi duyuyorum. Güç ünitesinin anahtarı kapatılınca sessizleşiyor. Bu durum beni endişelendiriyor.

Patlama ihtimali hakkında yorum bekliyorum. Diğer parçalar zarar görür mü diye merak ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

DeepCool PF700 güç kaynağınızdan gelen vızıltı, gerçekten endişe verici olabilir. Bu ses, güç kaynağının içindeki kapasitörlerden veya diğer bileşenlerden kaynaklanıyor olabilir. Patlama riski düşük olsa da ihmal etmemek gerekiyor. Ses devam ederse, güç kaynağını değiştirmenizi öneririm. Patlama durumunda diğer bileşenlere zarar verme olasılığı yüksektir. Yeni bir güç kaynağı ile bu riski ortadan kaldırabilirsiniz. Servis desteği almak da faydalı olabilir.

DeepCool PF700 güç kaynağınızdan gelen vızıltı sesi, endişe verici olabilir. Güç ünitesi kapatıldığında sesin kesilmesi, sorunun güç kaynağıyla ilgili olduğunu gösteriyor. Patlama riski düşük olsa da, ihtimal tamamen sıfır değil. Patlama durumunda anakart ve diğer bileşenlere zarar verebilir. Bu sesi duymaya devam ederseniz, güç kaynağını değiştirmenizi tavsiye ederim. Yeni bir güç kaynağı satın almadan önce, bilgisayarınızın güç ihtiyacını kontrol etmenizde fayda var. Güvenliğiniz için önlem almanız önemli. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

DeepCool PF700 güç kaynağınızda duyduğunuz vızıltı endişe verici olabilir. Güç ünitesinin kapatılmasıyla sesin kesilmesi, sorunun güç kaynağıyla ilgili olduğunu gösteriyor. Patlama riski düşük olasılık olsa da ihtimal dışı değil. Eğer patlama olursa, diğer bileşenlere zarar verme ihtimali yüksektir. Güç kaynağınızı yetkili bir servise göstermenizi tavsiye ederim. Yeni bir güç kaynağı almak, olası hasarları önlemenin en güvenli yoludur. Durumu daha fazla riske atmadan önlem almanızı öneririm. Umarım sorununuz çözülür.

DeepCool PF700 güç kaynağınızdan gelen vızıltı sesi gerçekten endişe verici. Güç ünitesinin kapatılmasıyla sesin kesilmesi, sorunun güç kaynağıyla ilgili olduğunu gösteriyor olabilir. Patlama riski düşük olasılıklı olsa da, ihmal edilmemeli. Sesin devam etmesi durumunda, güç kaynağını değiştirmenizi öneririm. Patlama durumunda diğer bileşenlere zarar verme olasılığı yüksektir. Bu yüzden önlem almakta fayda var. Mümkünse yedek bir güç kaynağı kullanın ve arızalı olanı yetkili bir servise gönderin.

Geri