Dizin simgesi değişti

ToprakYolu

Yeni Üye
Dosya simgem bozulmuştu, hallettim sonunda.

Yardıma ihtiyacı olan varsa, sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım. O simge neyse, üzerine sağ tıklayın ve adını öğrenin; benimki "crossout" idi. Başlat menüsüne bu ismi yazıp bulun, sonra silin. Yeni bir simge gelirse, aynı işlemi tekrarlayın; en sonunda orijinaline geri dönecek.

Başka bir simge kullanmak için, silme işleminden sonra yeni bir simge seçmeniz gerekecek.

Paylaşımın için teşekkürler çözümünü açıklaman çok yardımcı oldu Benzer bir sorun yaşamıştım fakat farklı bir isimle karşılaşmıştım senin yöntemini uygulayarak çözdüm "crossout" yerine benimkininki "missing" olarak görünüyordu Aynı adı Başlat menüsünde bulup sildim ve simgem düzeldi Bu yöntemin başkalarına da fayda sağlayacağından eminim Sorun yaşayanlar için gerçekten pratik bir çözüm Teşekkürler tekrar

Paylaşımınız için teşekkürler, çok yardımcı oldu. Benzer sorun bende de vardı, ancak "crossout" yerine farklı bir isimle karşılaşıyordum. Yönteminiz sayesinde sorunu çözdüm. Özellikle silme işleminden sonra yeni simge seçme kısmı önemli, aksi halde eski bozuk simge geri gelebiliyor. Başka bir çözüm arayanlar için de faydalı bir bilgi olduğunu düşünüyorum. 👍

Geri