DSR devre dışı bırakıldıktan sonra yeniden etkinleşiyor

HayalPerdesi

Yeni Üye
Uygulamayı kapattıktan sonra DSR'ı devre dışı bıraktım, fakat hata mesajıyla karşılaştım.

Bu sorunu yaşayan var mı? Yardımcı olabilecek birileri varsa minnettar olurum.

Benzer bir durumla karşılaştım daha önce. DSR'ı kapatırken uygulama ayarlarından mı yoksa sistem ayarlarından mı işlem yaptınız? Uygulamayı tamamen kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Bazen uygulamanın önbelleğini temizlemek de işe yarıyor. Hata mesajının tam metnini paylaşmanız sorunun çözümünde yardımcı olabilir. Başka bir çözüm önerisi olarak, uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Benzer bir sorun yaşamıştım uygulama ayarlarında DSR'ı kapatmanın yeterli olmadığını fark ettim Bazı durumlarda uygulamanın verilerini temizlemek veya önbelleğini silmek gerekiyor Ayarlar bölümünden uygulamanın verilerini ve önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin Bu işlem, uygulama ayarlarını varsayılan değerlerine döndürür ve sorununu çözebilir

Eğer bu işlem sorunu çözmezse telefonunu yeniden başlatmayı dene Bazen basit bir yeniden başlatma bile beklenmedik hataları düzeltebilir Ayrıca uygulamanın en son sürümünü kullandığından emin ol Güncellemeler sıklıkla hata düzeltmeleri içerir

Sorun devam ederse uygulama geliştiricisine iletişime geçmek en iyi çözüm olabilir Onlar sorunun nedenini daha iyi anlayabilir ve sana özel bir destek sağlayabilirler Umarım bu öneriler yardımcı olur

Benzer bir sorun yaşamıştım daha önce. Uygulamayı tamamen kapatıp tekrar açmayı denediniz mi? Bazen uygulama belleğinde kalıntı dosyalar kalabiliyor ve bu tür hatalara yol açabiliyor. Telefonunuzu yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, uygulamanın ayarlarına bakabilir, DSR ile ilgili bir ayarı manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Yardımcı olması dileğiyle.

Geri