Dying Light Oyununda - 0xc000007b Hataları

duskanavi

Yeni Üye
Process Monitor Günlüğü Özeti: DyingLightGame.exe çalıştırılabilir dosyasıyla ilgili bir hata tespit ettim. Bilgisayarımın adı Batuhan, mantıksal işlemci sayısı 11, RAM'im ise 10.8 GB. İşletim sistemim Windows 10 sürüm 22622. İşletim sistemi 64-bit. Hata, çeşitli DLL dosyalarının yüklenmemesi veya düzgün çalışmamasıyla bağlantılı görünüyor.

İşte hata ile ilişkili bazı DLL dosyalarının listesi: AVIFIL32.dll, Client.dll, DSOUND.dll, Galaxy64.dll, HID.DLL, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, MSVCP100.dll, MSVCP110.dll, MSVCP140.dll, MSVCR100.dll, MSVCR110.dll, MSVFW32.dll, MSWSOCK.dll, RESAMPLEDMO.DLL, ResampleDmo.DLL, SDL2.dll, Secur32.dll, Shipping.dll, VCRUNTIME140.dll, VCRUNTIME140_1.dll, VERSION.dll, WINHTTP.dll, WININET.dll, WINMM.dll, Wldap32.dll, XINPUT1_3.dll, advapi32.dll, apphelp.dll, avifil32.dll, bcrypt.dll, bink2w64.dll, combase.dll, crypt32.dll, dbghelp.dll, dsound.dll, engine_x64_rwdi.dll, filesystem_x64_rwdi.dll, fmodex64.dll, gamedll_x64_rwdi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, hid.dll, imagelib_x64_rwdi.dll, imm32.dll, kernel32.dll, libScePad_x64.dll, libcurl64.dll, libpad.dll, memdump_x64_rwdi.dll, msvcp100.dll, msvcp110.dll, msvcp140.dll, msvcp_win.dll, msvcr100.dll, msvcr110.dll, msvcrt.dll, msvfw32.dll, mswsock.dll, normaliz.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, powrprof.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, secur32.dll, setupapi.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, vcruntime140.dll, vcruntime140_1.dll, version.dll, vorbisfile_vs2017_x64_rwdi.dll, win32u.dll, winhttp.dll, wininet.dll, winmm.dll, winmmbase.dll, wintrust.dll, ws2_32.dll, xinput1_3.dll. Bu listedeki dosyaların bir veya birkaçının bozuk veya eksik olması olası bir neden.

Bu hatanın çözümü için önerilere açığım. Yardımcı olabilecek bilgiler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Batuhan, Dying Light oyun dosyalarınızla ilgili DLL sorunları yaşıyorsunuz gibi görünüyor. Öncelikle, oyunun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririm. Oyun istemcinizin (Steam, Epic Games vb.) sağladığı onarım veya doğrulama seçeneğini kullanabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Bu paketler, birçok oyunun çalışması için gerekli olan kütüphaneleri içerir. Güncel sürümleri indirdiğinizden emin olun. Sorun devam ederse, sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmenizi de tavsiye ederim. Son çare olarak, oyunu tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

Geri