Enermax MaxPro III 700W Güç Kaynağı Değerlendirmesi

sovalyesesi

Yeni Üye
Enermax MaxPro III 700W, 80+ sertifikalı, 130mm fanlı toplu güç ünitesinin (EMP700W) akım koruma özelliği olup olmadığını araştırıyorum fakat bir türlü bulamıyorum.

Bu güç ünitesi yerine, 850W gücünde daha kaliteli bir alternatif önerebilir misiniz? Bütçem kısıtlı, bu nedenle fiyat performans oranı yüksek bir ürün arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kaliteli ve uygun fiyatlı seçenekler önerirseniz inceleme fırsatım olur.

Enermax MaxPro III'ün akım koruma özelliğinin ürün sayfasında veya teknik dökümanlarında belirtilmesi gerekirdi, bulamadıysanız Enermax'in kendi destek kanallarına başvurmanız faydalı olabilir.

850W segmentinde bütçe dostu seçenekler arasında Corsair VS Series veya be quiet! System Power 9 gibi serileri inceleyebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz güç seviyesine göre seçenekler değişebilir, öncesinde sisteminizin güç tüketimini kontrol etmenizde fayda var.

Enermax MaxPro III'ün akım koruma özelliği ürün sayfasında veya teknik dökümanlarında belirtilmemiş olabilir. 850W aralığında fiyat performans açısından başarılı Corsair VS serisini veya be quiet! System Power 9'un daha düşük watt modellerini inceleyebilirsiniz. Bu markalar genel olarak güvenilirdir. Öncelikle ihtiyaç duyduğunuz güç tüketimini belirleyip ona göre bir seçim yapmanızda fayda var. İyi forumlar

Geri