Epic Games Başlatıcı - 0xc000007b Hatası

tatlisarkilar

Yeni Üye
Epic Games Başlatıcı uygulaması açılmıyor ve 0xc000007b hatası veriyor. Sorun giderme için bazı adımlar denemeye çalışıyorum.

Bilgisayarımın teknik özelliklerine baktığımda, 10 GB RAM ve 8 mantıksal işlemciye sahip bir sistem olduğunu görüyorum. İşletim sistemim Windows 10 sürüm 19042.

İşlem İzleyici günlüğünde, EpicGamesLauncher.exe dosyasının yüklenirken hata verdiğini tespit ettim. Hata ile ilişkili bazı DLL dosyalarının listesi aşağıdadır: AcLayers.dll, D3DCOMPILER_43.dll, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, NTASN1.dll, RstrtMgr.DLL, SHCore.dll, UIAutomationCore.DLL, WINHTTP.dll, WINMM.dll, Wldap32.dll, XINPUT1_3.dll, advapi32.dll, appcore.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, bcryptprimitives.dll, cfgmgr32.dll, combase.dll, comctl32.dll, comdlg32.dll, crypt32.dll, d3d11.dll, dbgcore.DLL, dbghelp.dll, dwmapi.dll, dxgi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, imm32.dll, kernel32.dll, mpr.dll, msvcp140.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ncrypt.dll, normaliz.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, sfc.dll, sfc_os.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, vcruntime140.dll, win32u.dll, winhttp.dll, winmm.dll, wintrust.dll, wow64.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll, xinput1_3.dll. Bu listedeki dosyaların bozuk olup olmadığını kontrol etmeyi düşünüyorum.

Bu hatayı nasıl çözebileceğime dair öneriler bekliyorum.

0xc000007b hatası genellikle boot sektörü veya sistem dosyalarındaki sorunlardan kaynaklanır. Öncelikle Windows 10 onarım aracını çalıştırmayı deneyin. Sistem dosyalarını kontrol etmek için SFC ve DISM komutlarını komut isteminden (yönetici olarak çalıştır) çalıştırın. AcLayers.dll gibi belirli DLL dosyalarının bozuk olma ihtimali yüksek; Epic Games Başlatıcıyı yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, temiz bir önyükleme yaparak üçüncü parti uygulamaların etkisini ortadan kaldırmayı deneyebilirsiniz. Son çare olarak Windows'u onararak veya yeniden kurarak sorunu çözebilirsiniz.

Geri