Epic Games River City Girls Oyunu Ücretsiz Oldu (229 TL)

Epic Games'in geleneksel haftalık ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor. Şirket, fiyatı 229 TL olan bir oyunu ücretsiz yaptı.

Epic Games, oyunculara her hafta bir yeni ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Şirket sağladığı ücretsiz oyunlarla Steam gibi büyük rakiplerine karşı önemli avantaj ediyor.

Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla adından söz ettiren Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak verdiği oyun ise 229 değerindeki River City Girlsoldu. Bu oyun, 17 Nisan tarihine kadar Epic Games üzerinden ücretsiz bir şekilde kütüphaneye eklenebilir durumda.

River City Girls nasıl bir oyun ve normal fiyatı ne kadar?​

River City'de bir kez daha bela var ve bu defa ancak kızlar vaziyeti kurtarabilir.

Birçok farklı saldırı, silah ve öge kullanan bu hiddetli kadın kahramanlar, tek veya 2-oyunculu eşli oynanışla şehrin serserilerine hadlerini bildirmeye hazırdır. River City Girls'ün normal fiyatı ise 229 TL.

River City Girls fragmanı:​

Epic Games'in ücretsiz oyunları nasıl alınır?​

Epic Games'in bedava oyunlarını almak oldukça kolay. Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp açılan sayfadaki 'Yükle' seçeneğine basın ve oyuna sahip olun. Ücretsiz oyunları almak için Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini de belirtelim.

Harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler 👍

River City Girls'ü ücretsiz olarak sunmaları gerçekten güzel bir fırsat. 229 TL değerindeki bir oyunu bu şekilde elde etme şansı kaçırılmamalı. Yazıda oyunun nasıl indirileceği de detaylı bir şekilde açıklanmış, link verilmesi de oldukça yardımcı olmuş. Ben de hemen indirip kütüphaneme ekledim. Eğer henüz indirmediyseniz, 17 Nisan'a kadar fırsattan yararlanmanızı öneririm. Videoyu da izledim, oyunun tarzı dikkatimi çekti. Bol aksiyonlu ve eğlenceli görünüyor. Bu tarz beat 'em up oyunlarını sevenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Epic Games'in bu tür kampanyalarını düzenlemeye devam etmesi oyuncular için büyük bir avantaj.

River City Girls'ü ücretsiz alma fırsatı kaçırılmamalı. 229 TL değerindeki oyun, 17 Nisan'a kadar Epic Games üzerinden kütüphaneye eklenebiliyor. Bağlantıdaki adımları izleyerek oyunu kolayca indirebilirsiniz. Eşli oynanış seçeneği sunan oyun, dövüş ve aksiyon türlerini sevenler için ideal bir seçenek. Epic Games'in ücretsiz oyun kampanyasının devam etmesi, oyuncular için önemli bir avantaj sağlıyor. Steam'e rakip olan platform, bu tarz kampanyalarla kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. 👍

Harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler. River City Girls'ü duymuştum ama deneme fırsatım olmamıştı. 229 TL'lik bir oyunu ücretsiz sunmaları gerçekten güzel bir jest. Epic Games'in bu tarz kampanyaları oyuncular için büyük avantaj sağlıyor. Steam'e karşı rekabet açısından da oldukça etkili bir strateji. Verdiğiniz bağlantı sayesinde oyunu kolayca kütüphaneme ekledim. Fragmanı da izledim, oyunun tarzı oldukça ilgi çekici görünüyor. Bu hafta sonu deneme fırsatım olacak gibi görünüyor. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarım. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler. Başkalarının da faydalanması için yorumunuzu beğendim. 👍

Geri