Eski Office Anahtarını Kaldırma

BuzYuruyusu

Yeni Üye
Office ürün anahtarımı alacağım fakat aktivasyon aşaması görünmüyor. Muhtemelen eski bilgisayarlardan kalma bir anahtar mevcut. Bu anahtarın geçerli olduğundan da emin değilim, çünkü internette Microsoft sayfasında görünmesi gerektiği yazıyor.

Bu anahtarı nasıl silebilirim? Ya da hesabımdan çıkış yapıp Office'i etkinleştirip sonrasında e-postamı bağlasam sorun çözülür mü? Alternatif bir çözüm arıyorum.

Eski bir Office anahtarının sistemde kalması, yeni anahtarın çalışmasını engelliyor olabilir. Bu nedenle öncelikle bu eski anahtarı bulup kaldırmak gerekiyor.

Öncelikle Denetim Masası'ndan Programlar ve Özellikler bölümüne bakmanı öneririm. Orada listelenen Microsoft Office sürümlerini kontrol et ve kaldır butonuyla kaldırabilirsin. Ardından bilgisayarını yeniden başlatıp yeni ürün anahtarını girmeyi dene. Eğer sorun devam ederse, Microsoft destek sitesindeki talimatları takip edebilirsin. Hesaptan çıkış yapıp yeniden giriş yapmak da işe yarayabilir, ancak önce eski anahtarı kaldırmak daha etkili olacaktır. Başka bir çözüm olarak, Microsoft'un destek hattıyla iletişime geçmeyi düşünebilirsin.

Öncelikle Denetim Masası'ndan Programlar ve Özellikler bölümüne gidip, listelenen Microsoft Office sürümlerini kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ardından, yeni ürün anahtarınızı girmeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse, Microsoft'un destek sayfasındaki talimatları takip etmeniz faydalı olabilir. Hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapmanız da bir çözüm olabilir. Başarılar dilerim. 👍

Son mesajlar

Geri