Euro Kamyon Simülatörü 2 - 0xc000007b hatası alıyorum

CamYolcusu

Yeni Üye
Euro Truck Simulator 2 oyununda 0xc000007b hatası ile karşılaşıyorum. Sistemde sorun teşkil eden bir durum var gibi görünüyor.

İşlem İzleyici Günlüğü Özeti şu şekilde: eurotrucks2.exe dosyası çalışırken hata oluştu. Bilgisayar adı DESKTOP-Z987654, mantıksal işlemci sayısı 16, RAM miktarı 10.8 GB ve işletim sistemi Windows 10.0 Build 19044.1 64-bit olarak görünüyor.

Hata ile ilişkili DLL dosyaları şunlardır: AcGenral.dll, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, SHCore.dll, advapi32.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, combase.dll, comctl32.dll, comdlg32.dll, cryptbase.dll, fmod.dll, fmodstudio.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, imm32.dll, kernel32.dll, mpr.dll, msacm32.dll, msimg32.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, sspicli.dll, steam_api64.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, userenv.dll, uxtheme.dll, win32u.dll, winmm.dll, winmmbase.dll, ws2_32.dll. Bu dosyaların hepsi oyunun düzgün çalışması için gereklidir.

Yardım rica ediyorum. Sorunun çözümü için öneriler bekliyorum.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle RAM'inizi kontrol edin, hatalı bir bellek modülü bu hataya neden olabilir. Sürücülerinizi, özellikle de ekran kartı ve anakart sürücülerinizi güncelleyin. Windows'un sistem dosyalarında bozulma olup olmadığını kontrol etmek için SFC ve DISM komutlarını çalıştırmayı deneyin. Sistem geri yükleme noktası varsa bir öncekine dönmeyi deneyebilirsiniz. Son olarak, oyun dosyalarının bütünlüğünü Steam üzerinden doğrulayın. Bu adımlar sorunu çözmeye yardımcı olabilir.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücüyle ilgili sorunlardan kaynaklanır. Öncelikle RAM'inizi kontrol edin, bellek test programları kullanabilirsiniz. Sürücü güncellemelerini, özellikle ekran kartı ve anakart sürücülerini kontrol etmenizi öneririm. Windows'un bütünlüğünü kontrol etmek için DISM ve SFC komutlarını çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, oyun dosyalarının bütünlüğünü Steam üzerinden doğrulamayı deneyin. Başka bir çözüm önerisi gelene kadar bu adımları takip etmenizi rica ederim.

Geri