Excalibur G750'nin Satış Fiyatı Ne Olmalı?

Kalemsiz33

Yeni Üye
Excalibur G750-9200-7FGX dizüstü bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Teknik özelliklerini paylaşayım: İşlemci olarak i5 9200H, 2.3 GHz, 2300 MHz, 4 çekirdek, 8 iş parçacığı kullanıyor. Ekran kartı GTX 1050 4GB ve ayrıca Intel'in entegre 1GB grafik işlemcisi mevcut.

8 GB RAM ve 480 GB SSD depolama alanına sahip. Bilgisayar, bazı oyunlarda beklenmedik şekilde donmalar yaşıyor. Enerji planlarını optimize ettim, maksimum performansı seçtim ama sorun devam ediyor. Daha önce de bu sorun vardı, iç temizlik ile alakalı olduğunu sanmıyorum, bilgisayarın içi gayet temiz.

Geçen yılın Kasım ayında satın aldım. Kullanım süresi 2,5 yılı bulacak ama çok iyi durumda. Görünürde herhangi bir hasar yok; ekran, klavye, USB girişleri kusursuz çalışıyor. Kısacası, bilgisayar neredeyse sıfır gibi. Tek sorun, daha önce de belirttiğim gibi, iç temizliğini yaptırmadım.

Hoparlörün sesi de oldukça zayıf. Sessiz videolarda sorun olmuyor fakat bass içeren müziklerde veya bazı YouTube videolarında ses yükseltildiğinde hoparlörlerden bozuk ses geliyor. Alıcı kulaklık kullanabilir zaten. Bilgisayarı 14.000 TL'ye satın almıştım. Şimdi değerinin düştüğünü düşünüyorum. 9.000 TL civarında bir fiyat uygun olur benim için, ancak sizlerin görüşlerini de merak ediyorum. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa lütfen sorun.

Geri