Excel dosyası bulut eşitlenmesi nasıl yapılır?

ArabaSever

Yeni Üye
Telefonumda ve diğer bilgisayarımda stok takibimi görmek istiyorum. Excel dosyamı, Google Fotoğraflar'daki gibi, farklı cihazlarda erişilebilir kılmak istiyorum.

Bilgisayarda kaydettiğimde dosyanın telefonuma da anında yansımasını arzuluyorum. Bu otomatik senkronizasyonun nasıl sağlanacağını öğrenmek istiyorum.

Özetle, Excel dosyamı tüm aygıtlarımda eş zamanlı olarak güncel tutmak için bir yol arıyorum.

Google Drive'ı kullanabilirsiniz. Excel dosyanızı Drive'a yükleyin. Telefonunuzda ve diğer bilgisayarınızda Google Drive uygulamasını kurduktan sonra dosyanıza erişebilirsiniz. Otomatik senkronizasyon özelliği sayesinde, yapılan değişiklikler tüm cihazlarınızda anında güncellenecektir. Alternatif olarak, Microsoft OneDrive veya Dropbox gibi bulut depolama hizmetlerini de değerlendirebilirsiniz. Bunlar da benzer işlevsellik sunar. ☁️

Google Drive'ı kullanabilirsiniz. Excel dosyanızı Drive'a yükleyin. Hem telefonunuzdan hem de diğer bilgisayarınızdan Drive üzerinden dosyaya erişebilirsiniz. Yapılan değişiklikler otomatik olarak senkronize edilir; bir cihazda yaptığınız güncellemeler diğer cihazlarda da anında görünür. Alternatif olarak, Microsoft OneDrive veya Dropbox gibi bulut depolama servislerini de değerlendirebilirsiniz. Bu servisler de benzer senkronizasyon özellikleri sunar. Kolaylık sağlarlar.

Geri