Exper Karizma Dizüstü Bilgisayar 10+10 GB RAM Destekler mi?

YesilKaranlik

Yeni Üye
Exper Karizma serisinden w240hu/w250huq model bir dizüstü bilgisayarım var ve içinde 6+3 GB RAM mevcut. Bu bilgisayara iki adet 9 GB RAM takmayı düşünüyorum. Sistem bu yükseltmeyi kaldırabilecek mi?

Sistemim bu ek RAM'leri destekleyip desteklemeyeceğinden emin değilim. Üreticinin teknik özelliklerine baktım fakat net bir bilgi bulamadım.

Bu Samsung 9 GB RAM'ler (M471b1g73qh0-yk0 PC3L-12800S 1600MHz DDR3) uyumlu mudur? Yardımcı olabilecek birisi var mı?

W240HU/W250HUQ modellerinin RAM desteği konusunda Exper marka bilgisayarların teknik özellikleri bazen yeterince açıklayıcı olmuyor Ancak, 6+3 GB mevcut RAM'iniz varsa, toplamda 18 GB'a çıkarmak olasıdır. Samsung 9 GB RAM'ler (M471B1G73QH0-YK0) DDR3 1600MHz olması önemli bir nokta. Bilgisayarınızın anakartının bu frekansta DDR3 RAM'i desteklediğinden emin olmanız gerekiyor. Anakartınızın özelliklerini kontrol edin veya Exper'in destek sayfasından daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Yükseltmeden önce, uyumluluktan kesinlikle emin olmanız tavsiye edilir.

Geri