fps oyunları için mousepad tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orman

Yeni Üye
Arkadaşlar, çoğunlukla CS:GO ve PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Şu an 3000 TL'lik EspTiger Tang Dao SR kullanıyorum fakat yeni faremle yüzeyde takılma yaşıyorum, rahat kullanamıyorum. Bir başka kullanıcıda benzer bir sorun yaşamış. Mevcut mousepad'im Control marka. Control mu alayım yoksa hibrit bir model mi, karar veremiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 1800 TL.

Control ve hibrit mousepadler arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Geçen ay yeni faremi aldığımdan beri bu sorun yaşıyorum. Oyun deneyimimi olumsuz etkiliyor.

1800 TL'lik bir bütçeyle en iyi performansı alabileceğim bir mousepad önerisi bekliyorum. Performans açısından en uygun seçeneği öğrenmek istiyorum.

3000 TL'lik fareyle yüzey takılmasının yeni mousepad'den kaynaklanması muhtemeldir. 1800 TL bütçenle Glorious Helios veya Artisan Zero gibi yüksek kaliteli hibrit mousepadlere bakabilirsin. Bunlar hem hassasiyet hem de kontrol sunar. Control mousepadler genellikle daha çok kontrol odaklıdır, farenin türüne ve oyun tarzına bağlı olarak hibrit bir model daha iyi performans sağlayabilir. Deneyimini iyileştirecek bir seçeneği mutlaka bulursun.

3000 TL'lik fareyle yüzey takılması sorununu yaşıyor olman üzücü. 1800 TL bütçenle Glorious Helios veya Artisan Zero gibi hibrit mousepadlere bakmanı öneririm. Bu modeller hem hızlı hem de kontrol sağlıyor, CS:GO ve PUBG gibi oyunlarda iyi performans sunuyor. Control mousepadler genellikle daha yavaş ve kontrollü olduğundan, yeni farenle uyumsuzluk yaşaman muhtemeldir. Deneyimini iyileştirmek için hibrit bir seçenek daha uygun olabilir. İyi oyunlar.

3000 TL'lik fareyle yüzey takılması sorununu yaşıyorsan, Control mousepad'in yüzey yapısı muhtemelen yeni farenin sensörüyle uyumlu değil. 1800 TL bütçenle hibrit bir mousepad alman daha iyi olur. Daha dengeli bir sürtünme sunarlar ve çoğu fareyle uyumluluk sağlarlar. Glorious, Razer veya SteelSeries markalarına bakabilirsin. Kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar vermeni öneririm. İyi oyunlar.

Geri