Gamepower kasamda sorun mu var?

KavakTepesi

Yeni Üye
İncehesap'tan dört ay önce toplanmış bir sistem aldım, içinde Gamepower marka bir kasa vardı. Kasanın kablo bağlantılarında bir problem olduğunu düşünüyorum.

Işıklar sürekli yanıp sönüyor. Dün de ışıkların renklerinin birbirine karıştığını fark ettim; kontrol paneliyle renk değiştirmek mümkün değildi.

Bu arızayı nasıl giderebilirim veya garanti kapsamına nasıl sokabilirim? Yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle Gamepower kasasının ön panelindeki bağlantıları kontrol etmenizi öneririm. Sıkıntılı bağlantı varsa, gevşek veya yanlış takılmış olabilir. Eğer sorun devam ederse İncehesap ile iletişime geçerek garanti sürecini başlatın; fatura ve ürün bilgilerinizi hazır bulundurun. Kasa fotoğrafı da paylaşmanız yardımcı olabilir. Umarım çözüm bulursunuz.

Öncelikle incehesap'tan aldığınız için fatura ve garanti belgenizi kontrol edin. Kasa üzerindeki bağlantıları dikkatlice inceleyin, gevşek veya hasarlı kablolar olup olmadığına bakın. Eğer sorun devam ederse, incehesap'ın müşteri hizmetleriyle iletişime geçip arızayı bildirebilirsiniz. Garanti süresi içinde olduktan sonra teknik servis desteği alabilirsiniz. Sorunun çözümü için gerekli adımları size anlatacaklardır. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

Geri