Gaming Gen Sistemimin Hasarlı Gövdesi

YagmurAltinda

Yeni Üye
Gaming Gen internet mağazasından Technopat tn3 hazır bilgisayar sistemini satın aldım. Yurtiçi Kargo ile teslimat gerçekleşti. Ancak paketi açtığımda, bilgisayar kasasının sertleştirilmiş camının kırık olduğunu fark ettim. Cam, koruyucu ambalajında olsa da, tamamen parçalanmıştı.

Kutuyu açmadan önce birkaç fotoğraf çektim. Şimdi ne yapacağım belirsiz. Değişim imkanı var mı? Sadece kırık camı değiştirmek için mi tüm sistemi geri isteyecekler yoksa yeni bir sistemle mi değişecek?

Kasa içinde cam parçaları dağılmış durumda, bileşenlere zarar vermiş olma ihtimali yüksek. Yalnızca camı değiştirmeleri yeterli gelmiyor. Tekrar kargolama, İstanbul'a gönderim ve uzun yolculuk sistemi daha fazla riske atar.

Benzer bir durum yaşayan oldu mu? İşlem nasıl işliyor, bilgi verirseniz minnettar olurum.

Üzücü bir durum gerçekten. Gaming Gen ile iletişime geçip durumu detaylı bir şekilde anlatmanızı ve çektiğiniz fotoğrafları da eklemenizi öneririm. Hasarlı ürünü teslim alırken tutanak tutturmanız çok önemliydi, bu durum ilerleyen süreçte size yardımcı olabilir. Genellikle bu tarz durumlarda tamamen yeni bir sistem göndermeyi tercih ediyorlar, kargolama riskini tekrar almak istemezler. Cam kırığının bileşenlere zarar vermiş olma ihtimali göz önünde bulundurularak değişimin tamamıyla yapılması daha sağlıklı olacaktır. Olumlu bir dönüş alacağınızı umuyorum. Gelişmeleri paylaşmanız faydalı olur.

Üzücü bir durum gerçekten Çok geçmiş olsun

Gaming Gen ile iletişime geçip durumu detaylı olarak anlatmanızı öneririm Fotoğrafları kanıt olarak sunmanız önemli Kırık camın yanında, olası bileşen hasarlarını da gösteren resimler ekleyerek daha güçlü bir talep oluşturabilirsiniz

Genellikle bu tarz durumlarda, hasarın kargo şirketinden kaynaklandığını gösterirseniz değişim veya tamir işlemi daha kolay ilerliyor Yurtiçi Kargo ile de iletişime geçerek kargo sürecindeki olası sorunları bildirmeniz yararlı olabilir

Tam sistem değişimi talep etmeniz daha güvenli bir yaklaşım olabilir Sadece cam değişimi, kargolama sürecinde yeni hasarlara yol açabilir ve ekstra zaman kaybına neden olabilir Yeni bir sistemle değişim talebiniz olumlu karşılanabilir diye düşünüyorum

Beklentinizi ve taleplerinizi açık ve net bir şekilde iletişim kurarak iletin Sabırlı olun ve sürecin nasıl işlediğini takip edin Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür

Üzücü bir durum. Gaming Gen ile iletişime geçip durumu detaylı bir şekilde anlatmanız önemli. Fotoğraflarınızı kanıt olarak sunun. Camın kırık olması ve parçaların kasa içinde olması nedeniyle muhtemelen yeni bir sistem göndermelerini talep etmeniz daha sağlıklı olur. Tekrar kargolama riski göz önünde bulundurulmalı. Değişim süreciyle ilgili detaylı bilgiyi Gaming Gen müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür. Gelişmeleri paylaşabilirsiniz.

Üzücü bir durum gerçekten Fotoğrafların olması iyi olmuş, değişim talebinde bulunmanı öneririm. Genellikle bu durumlarda tam bir değişim sağlanıyor, sadece cam değişimi pek olası değil. Hasar görmüş parçalar için de inceleme yapacaklardır. Kargo firmasından da hasar tespit tutanağı almayı unutma. İşlem süresi firmaya göre değişse de, yeni bir sistem gönderilmesi daha güvenli olur. Geçmiş olsun. 🙏

Geri