Gigabyte Aorus 17X incelemesi: Fiyat performans değerlendirmesi

renkseviye

Yeni Üye
Aylar önce üniversite için yeni bir dizüstü bilgisayar aradım, birçok seçeneği değerlendirdim. Ancak çoğu modelin fiyat artışı ve stok sorunları nedeniyle karar vermekte zorlandım. Şu an 60.000 TL civarında, 7 adet stoğu olan Gigabyte Aorus 17X dikkatimi çekti. Tek seferde ödeme zorunluluğu beni düşündürüyor, taksit imkanı yok.

Kullanıcı yorumlarını öğrenmek istiyorum. Bazı yabancı forumlarda 260W güç adaptörü ile oyun oynarken pil ömründe nadiren azalma yaşandığı yazılmıştı. Detaylı bilgiye ihtiyacım var, bağlantıyı kaybettğim için ekleyemiyorum. Güçlü işlemci, güçlü ekran kartı, etkili soğutma ve dayanıklı bir şasi arıyorum. Benzer özelliklere sahip, taksit seçeneği olan alternatif önerileriniz varsa değerlendiririm.

İtopya'da satılmadığını biliyorum, internet üzerinden satılıyor. Fakat mağazaya gidip taksit olanağı sormayı düşünüyorum. @745396, sizden daha önce de yardım aldım, pil ömrü konusunda görüşlerinizi bir kez daha rica ediyorum. Markayı en iyi tanıyan kişilerdensiniz.

@Nagumo, sizin değerli görüşlerinizi de öğrenmek istiyorum. Ürünün bağlantısı: www.itopya.com/aorus-16x-9sg-i7-13650hx-16gb-ddr5-rtx4070-gddr6-8gb140-w-1tb-ssd-16-wqxga-165hzpantone-w11h-ga_u26608?__cf_chl_rt_tk=e4ebttuILuMcpixkhOtXU6YNSbh90ePM3GX6MCyHl3I-1724235456-0.0.1.1-6612#bTableUrunDetay

Geri