KediBakisi
Yeni Üye
Üniversiteye kayıt yaptıracağım, önümüzdeki ekim ayında başlayacağım derslere. Mevcut dizüstü bilgisayarım arızalandı, yenisini almak zorundayım. Mühendislik okuyacağım, fakat bölüm henüz kesinleşmedi. Yurt dışı değişim programlarına katılmayı planladığım için taşınabilir bir cihaz şart. Oyun da oynayacağım için 4080 işlemcili bir model aradım. 75.000 TL bütçem var, bu yüzden birçok kişi bu ürünü önerdi.
Aorus 17X almak mantıklı mı sizce? Soğutma fanlarının sesi, ısınma problemi veya yaygın bir arızası mevcut mu? Türkiye'de Gigabyte'ın yetkili servisi bulunmadığını duydum. Bir sorun yaşarsam mağdur olur muyum diye endişeleniyorum. HP Victus da tavsiye edildi ama bazı kullanıcılar memnun kalmamış. 80.000-90.000 TL aralığında başka alternatifler önerebilir misiniz?
Bekliyorum önerilerinizi.
Aorus 17X almak mantıklı mı sizce? Soğutma fanlarının sesi, ısınma problemi veya yaygın bir arızası mevcut mu? Türkiye'de Gigabyte'ın yetkili servisi bulunmadığını duydum. Bir sorun yaşarsam mağdur olur muyum diye endişeleniyorum. HP Victus da tavsiye edildi ama bazı kullanıcılar memnun kalmamış. 80.000-90.000 TL aralığında başka alternatifler önerebilir misiniz?
Bekliyorum önerilerinizi.