Gigabyte B650M DS3H anakart soket tamiri için en iyi servis hangisi?

BaliklarSessiz

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, ikinci el aldığım Gigabyte B650M DS3H anakartımla ilgili bir sorunum var ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. İşlemciyi takarken birkaç pin büküldü. Bu yüzden A1, B1 ve B2 RAM yuvaları çalışmıyor. Sadece A2 yuvasıyla görüntü alıyorum.

Birkaç gün önce "Tka Bilişim" ile iletişime geçtim. Anakart soketinin değiştirilmesi için 2200 TL fiyat verdiler. Olumlu yorumlar gördüğüm için bu firma ilgimi çekti.

Daha sonra, Bakırköy'deki "BGA servis" (Hilal Bilgisayar) ile görüştüm. Onlar da 1100 TL ile 2000 TL arasında bir fiyat teklif ettiler.

Son olarak, "Nirvana Bilgisayar" dan fiyat aldım. Pinler tamir edilebilir durumda ise 500 TL, soket değişimi gerekiyorsa 1200 TL ile 2600 TL arasında bir maliyet olacağını söylediler.

Yakınımda bir servisi tercih ediyorum. Ancak fiyatlar arasında ciddi farklar var. Hızlı bir çözüm bulmam gerekiyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Üç firmadan da fiyat almış olman iyi olmuş. 2200 TL çok yüksek gibi görünüyor. Nirvana Bilgisayar'ın pin tamir fiyatını sorgulamanı öneririm, 500 TL makul bir rakam. Eğer pinler gerçekten sadece hafifçe bükülmüşse tamir daha ekonomik olur. Bakırköy'deki servisin fiyat aralığı da belirsiz, daha kesin bir fiyat almayı deneyebilirsin. Hızlı çözüm için en uygun fiyatlı ve güvenilir gördüğün firmayla iletişime geçip, detaylı bir inceleme yaptırmanda fayda var. Umarım en kısa sürede sorununu çözersin. Gelişmeleri paylaşabilirsin. 👍

Son mesajlar

Geri